Få det badeværelse du drømmer om ✓

Drømmer du om, at få et lækkert og helt unikt badeværelse, lige efter din smag? 
Så står vi hos Murerfirmaet JT BYG ApSklar til at hjælpe dig. Vi er et kvalitetsbevidst Murerfirma i Hadsund tæt på Hobro og Støvring, der bygger nye badeværelser og udfører både små som store badeværelsesrenoveringer. Er du eksempelvis i gang med et nybyggeri eller en tilbygning der skal indeholde et helt nyt badeværelse, så kan vi også hjælpe med det. 

Som din murer kan vi kan blandt andet hjælpe med: 

Større eller mindre renovering af badeværelse  
Etablering af et helt nyt badeværelse 
Udvidelse af badeværelse 
Lægning af fliser og klinker på gulve og vægge

Hvad koster renovering af badeværelse? 

En af de vigtige ting at overveje, inden man springer ud i den store badeværelsesrenovering, er naturligvis prisen. Et nyt badeværelse fås i flere forskellige prisklasser, og afhænger af om det er en større eller mindre renovering, eller om der skal etableres et helt nyt badeværelse. Derudover afgør parametre som valg af materialer, fliser og klinker, skabe, antal brusere og håndvasken og meget andet også prisklassen. 

At bygge et nyt badeværelse, kan være en ret kompliceret opgave, med en høj kvadratmeterpris. Det skyldes, at der stilles høje krav til udførelsen af arbejdet, samt de materialer der skal anvendes, da de skal kunne tåle at blive udsat for både vand og fugt dagligt. 
Er badeværelset ikke lavet ordentligt i første omgang, kan der opstå alvorlige skader, hvilket kan ende med at blive rigtig dyrt. 

Ønsker du at vide mere om den konkrete pris på dit nye badeværelse? Så er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere

Få et uforpligtende tilbud

Indhent et tilbud på badeværelse renovering  

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med renovering af dit badeværelse? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne rådgivning og vejledning til dit konkrete projekt, og et uforpligtende tilbud på renovering i Hadsund og omegn. 
Kontakt os gerne på telefon 28147563 eller send os en mail her