Murerfirma der udfører professionelt flisearbejde

Skal du i gang med et nybyg, nyt badeværelse eller en større eller mindre renovering? 
Så kan vi hjælpe dig med professionel flisearbejde, og det murerarbejde du ellers har brug for. 

Murerfirmaet JT BYG ApS er din lokale murer i Hadsund, Hobro, Støvring og omegn. Vi har stor erfaring med diverse former for mureropgaver, heriblandt flisearbejde for privatpersoner, virksomheder og boligselskaber. Vi tilbyder lægning af klinker og fliser på gulve og vægge i både:

Badeværelser
Gæstetoilet
Køkkener
Entre
Bryggers 
Kælder
Trappefliser
Stue
Værelser og kontor
Butik og lager 

Ønsker du at få lagt fliser og klinker andre steder, så kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig. 

Fordele ved at vælge fliser 

Der er et utal af valgmuligheder, når det kommer til valg af gulv. Vælger du flisebelægning, er der mange fordele, eksempelvis er de lette at rengøre for både skidt, madrester og fedt, som kan være svært at undgå i et køkken, på badeværelset og i et bryggers. Derudover er fliser og gulvvarme en god kombination, da man hurtigt kan mærke en jævn fordeling af varmen.

Valg af fliser og klinker

Skal du have et nyt badeværelse, køkken eller andet, er det vigtigt at vælge de rette materialer. Fliser og klinker har en stor betydning for rummet, og derfor bør man tage stilling til deres størrelse, form, farve, mønster, og overflade.
Fliser og klinker fås nemlig i utallige forskellige varianter og materialer, og det er vigtigt at vælge nogle, der passer til det konkrete rum. Skal man eksempelvis have lagt klinker og fliser i et badeværelse, bør man altid vælge nogle, der kan tåle at blive udsat for fugt og vand til dagligt. Derudover bør man også tænke på overfladen, i forhold til rengøring. 

Hos Murerfirmaet JT BYG ApS tilbyder vi flisearbejde efter dine ønsker. Ønsker du at få lagt fliserne i et bestemt mønster, er det også noget vi klarer. 
Har du allerede selv indkøbt fliserne? Så kommer vi også gerne og lægger dem for dig.

Kontakt og hør mere 

Få et godt tilbud på flisearbejde i Hadsund  

Er du interesseret i at vide mere, eller at få et uforpligtende tilbud på flisearbejde? Så er kontakt os i dag på telefon 28147563 eller send os en mail her