Få et splinter nyt badeværelse efter din smag  ✓

Overvejer du at få bygget et nyt badeværelse, eller har du et ældre badeværelse, der blot skal renoveres?
Så har vi hos Murerfirmaet JT BYG ApS stor erfaring med renovering og etablering af splinter nye badeværelser, for private og erhverv  i Hadsund, Hobro, Støvring og omegn.

Vi hjælper dig, med at skabe det badeværelse du drømmer om, og som kan give dig ny glæde i hverdagen.
Hvis du vælger os til dit projekt, så er du garanteret et godt stykke håndværk, hvor dine behov og ønsker er første prioritet. Om du er til en moderne stil, eller et mere klassisk look, kan vi lave det badeværelse du ønsker. Vi er et kvalitetsbevidst Murerfirma, der udfører alle typer mureropgaver f.eks. nybyggeri, renoveringer, facaderenovering og meget mere.

Få et uforpligtende tilbud

Hvad koster et nyt badeværelse?

Et nyt badeværelse kommer i mange forskellige prisklasser. Prisen på et nyt badeværelse findes ikke i en eksakt pris, men afhænger af, om det er en mindre eller større renovering, eller om du ønsker at få etableret et helt nyt badeværelse. Ydermere er størrelsen, materialevalget og designet også med til, at afgøre den konkrete pris. 

Hvad påvirker prisen på et nyt badeværelse?

●    Valg af materialer
●    Fliser og klinker
●    Antal håndvaske og brusere
●    Om der skal være boblebad 
●    Valg af og antal skabe 

Er du interesseret i at vide mere om priser, så er du velkommen til at kontakt os, og få mere information om priser på nye badeværelser, eller få et uforpligtende tilbud.

Vi hjælper dig med dit nye badeværelse

Er du på udkig efter et nyt badeværelse? 
Så er du meget velkommen til at kontakt os, og for at få professionel rådgivning, samt mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit badeværelse. Ring på telefon 28147563 eller send os en mail her

Kontakt os og hør mere