Byg dit drømmehus 

Går du med drømmen om at bygge på ny? 

Hos Murerfirmaet JT BYG ApS har vi mange års erfaring med nybyggeri i Hadsund, Hobro, Støvring og omegn. Vi kan hjælpe med alt fra et mindre hus, til store husprojekter, rækkehuse, parcelhuse, sommerhuse og meget mere. 

Vi har kompetencerne til at stå for hele byggeprojektet som hovedentreprise, lige fra idé til det færdige byggeri. Har du allerede fået udarbejdet en plantegning, kan vi også bygge huset efter det. 

Når du skal bygge på nyt, kan der være mange vanskelige valg at træffe, derfor stiller vi altid en fast kontaktperson til rådighed, gennem hele projektet.
Vi guider dig med råd og vejledning igennem hele byggeprojektet, samt sørger for, at alt forløber som planlagt og efter tidsplanen. 

Få et tilbud

Fordele ved at vælge et nybyggeri 

●    Skab dit personlige drømmehus ✓
Med et nybyggeri kan du selv være med til, at skabe den bolig du drømmer om. Ved at være med i beslutningerne, kan du personliggøre hjemmet efter din stil, så det både funktionelt og designmæssigt, passer til dig og din familie. 

●    Ofte billigere end at købe et ældre hus ✓
Et nybyggeri er ofte billigere end at købe et ældre hus der skal renoveres, og som indimellem skal vedligeholdes. 

●    Mindre vedligeholdelse ✓
Ved et nybyg er alt nyt, og det betyder at der er mindre vedligeholdelse end ved ældre huse. 

●     Energivenlig bolig ✓
En stor fordel ved et nybygget hus er de lave forbrugsomkostninger til vedligeholdelse og opvarmning. Nye huse er tæt bygget, og holder derfor godt på varmen.

Vi hjælper dig med dit nybyg i Hadsund og omegn

Skal vi stå for dit nybyggeri? Så kontakt os gerne.
Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information eller har spørgsmål. Vi giver gerne kompetent rådgivning og vejledning til dit nybyggeri. Kontakt os på telefon 28147563 eller send os en besked her. 

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe