Professionel og kvalitetsbevidst Murer 

Drømmer du om et nybyggeri eller en større eller mindre fornyelse af din bolig? 
Så kan vi hos Murerfirmaet JT BYG ApS hjælpe dig, med at professionelt murerarbejde lige efter dine ønsker, så du får et resultat, som du kan få glæde af i mange år frem.

Når man skal bygge et nyt hus, have renoveret boligen eller skal i gang med andre byggeprojekter, så er der flere ting man bør have med i overvejelserne. Derfor er det godt at have en professionel med ind over projektet. 
Vi har hos Murerfirmaet JT BYG ApS mange års erfaring og ekspertise, og vi står klar til at hjælpe dig med murerarbejde i høj kvalitet og kompetent rådgivning gennem hele processen. 

Vi kan blandt andet hjælpe med murerarbejde som

✓ Facaderenovering
✓ Nyt badeværelse
✓ Renovering af badeværelse
✓ Nybyggeri 
✓ Klinker og flisearbejde 

Har du brug for en kompetent murer til andet murerarbejde som ikke er nævnt, så er du meget velkommen til at kontakte os alligevel. Vi kan løse stort set alle mureropgaver efter dine ønsker, ingen opgave er for stor eller for lille. 

Få et tilbud

Hvad koster murerarbejde?

Prisen på murerarbejde afhænger først og fremmest af, hvilken type opgave der skal laves. Derudover er der forskellige parametre der påvirker prisen, blandt andet omfanget af opgaven, valg af materialer og produkter og meget andet, alt efter opgavetypen.

Er du interesseret i at vide mere om priser, så kan du kontakte os og få mere information om dit konkrete projekt. 

Få et godt tilbud på murerarbejde i Hadsund og omegn

Er du interesseret i, at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit murerarbejde? Så kontakt os gerne, vi giver rådgivning og vejledning til dit konkrete projekt. 
Ring på telefon 28147563 eller send os en mail her. 

Vi kører i store dele af Jylland, heriblandt Hadsund, Mariager, Hobro, Havndal, Arden, Skørping, Støvring, Spentrup, Randers og omegn. 

Kontakt os og hør mere