Grundig og effektiv facaderenovering ✓

Vind og vejr fra det danske klima, sætter gennem tiden sine spor på husets facade. Stærk vind og sol, regn, fugt, frost, hagl, alger og planter, slider på huset gennem årene, og kan beskadige bygningens facade og få den til at se famlet ud. 

En facaderenovering kan udføres, som en del af den naturlige vedligeholdelse, og kan i høj grad opfriske boligens visuelle ydre, så det efterfølgende ligner et nyt hus. 

Udover at få husets facade til at se flot ud, så er der også andre fordele ved en facaderenovering. En renovering af boligens facade, kan nemlig også give en lang række energimæssige fordele, hvis man i forbindelse med renoveringen også efterisolerer. 

Hos Murerfirmaet JT BYG ApS kan vi tilbyde grundig og professionel murerarbejde for private kunder og private virksomheder i Hadsund, Hobro, Støvring og omegn. Vi har mange års erfaring fra murerbranchen, og kan derfor løse stort set alle typer mureropgaver, fra udvendige til indvendige renoveringer. 

Få et tilbud

Hvad koster facaderenovering?

Prisen på en facaderenovering er meget individuel fra hus til hus, og afhænger af, hvad der konkret skal laves, samt hvor stor en husfacade der er tale om. 

En facaderenovering kan være en beskeden omgang, i form af lidt fuge-reparation eller reparation af få sætningsskader. Men omvendt kan det også blive dyr omgang, hvis facaden trænger til en større omgang, og der skal efterisoleres samt udskiftes vinduer og døre. 
Dog bør man huske på, at det er en investering der både vil øge ejendomsværdien og samtidig være en energioptimering, som også kan reducere varmeudgifterne. 

Vil du gerne have mere information om priserne, så kontakt os gerne. 

Få et godt tilbud på facaderenovering i Hadsund 

Uanset om det drejer sig om en større eller mindre facaderenovering, så står vi klar til at hjælpe og rådgive dig omkring dit konkrete projekt. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Ring på telefon

28147563 eller send os en mail her. 

Kontakt os og hør mere